En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları yararlanma sahaına bakılırsa, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Panik pas yardımıyla mideerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Bir kuruluşda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve gayrı evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir binadadır.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yahut müstacel keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve dışarıya essah açılmalıdır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik yangın kapısı yahut düzenüminyum gibi her hâlde malzemelerden bünyelır.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kapıları son kadar önemlidir. Yangını denetleme altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz derunin sadır pili gibidir! Bu blog makalesında kapı fiyatlarını ve sizin muhtevain en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page